Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zemřel můj nejlepší spolupracovník.

      Všem kolegům se zármutkem v srdci sděluji velmi smutnou zprávu. 7.4.2014 ve věku 67 let náhle odešel do pyrotechnického nebe můj dlouholetý policejní kolega pyrotechnik a vedoucí odboru kriminalistické techniky a expertiz policejního ředitelství v Ústí nad Labem podplukovník ve výslužbě Ing. VÁCLAV HNĚVSA.

S naším Vendou se rozloučíme v pondělí 14. dubna 2014 ve 12.00 hod. v Novém krematoriu na Střekově v Ústí nad Labem.

     Odborným pyrotechnikem se stal v roce 1972 a pracoval několik měsíců v Hradci Králové a pro nedostatek pyrotechniků v severočeském kraji se odstěhoval do Ústí nad Labem, kde pracoval do zaslouženého důchodu. Společně strávený čas při nálezech munice, při ohledání míst různých výbuchů a další expertizní činnosti z nás vytvořil dvojici, jejíž vztah byl na úrovni absolutní důvěry jeden v druhého. Byly chvíle, kdy jsme pracovali jako jeden, nemuseli jsme se domlouvat, jak a co uděláme. Jeho odchod z tohoto světa bude do konce mého života ztrátou mé jedné nejen pyrotechnické poloviny.

Nikdy nezapomenu.

Václav Bilický

hnevsa.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Milan Kadlec - Dlouholetý kamarád a přítel Vašek.

Znali jsme se spolu již před nástupem do pyrotechnického kurzu v Martině
roku 1972.Spolu jsme nastupovali a měli i společné oprávnění o bezúhonnosti na jednom papíru-nevím dodnes proč.Absolvovali spolu kurz i další školy a naše spolupráce jako
tehdejších náčelníků odborů byla vynikající.
Vendu jsem vždy respektoval pro jeho jednoznačné a přímé jednání.
Je mi to nesmírně líto,že jsem se o jeho skonu dozvěděl až nyní.
Vašku Čest Tvojí památce .
Milan.

Libuse Hnevsova - v nasich srdcich

Vsem kdo znal mojeho tatku, Vaclav Hnevsa byl fantasticky clovek s velkym srdcem,trpelivosti,pochopeni a hlavne lasky.Byl velice sikovny a taky s nim byla velka sranda. Love you daddy,rest in peace .We are thinking of you Domenic&Libuska.

Jiří Hanzlík - Smutné úmrtí kolegy

Je mi to nesmírně líto, že jsem se nemohl s Vaškem rozloučit osobně. Bohužel jsem se tuto smutnou zprávu dověděl až 25.4. 2014. Nezapomenu na naše milé setkání v souvislosti s mým odchodem do důchodu. To mi Vašek říkal, že už se na důchod také těší. Bohužel si ho dlouho neužil. Nejsmutnější chvíle života jsou, když odcházejí naši vrstevníci a kamarádi. Vašku, čest Tvé památce.

 


Poslední fotografie





Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 1
Celkem: 612476
Měsíc: 6297
Den: 200