Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kniha návštěv a zejména vašich ohlasů

p5230066.jpgVážení návštěvníci naší expozice, děkujeme za vaši návštěvu a prohlídku výstavních prostor. Pro zpětnou vazbu a zlepšení našich služeb potřebujeme také vaše vyjádření

tv-1382.jpgVážení návštěvníci naší expozice, děkujeme za vaši návštěvu a prohlídku výstavních prostor. Pro zpětnou vazbu a zlepšení našich služeb potřebujeme vaše vyjádření, jak kritické, tak i to, které pohladí po duši. Jsme tu pro vás, a jak budou spokojení příští návštěvníci, bude také záležet na vás. Když se náhodou rozhodnete k nám vrátit, můžete si vaše připomínky zkontrolovat a dát najevo váš názor.

K dispozici máte příspěvkový formulář, kde nám sdělte svůj názor.

Děkuji za váš čas, kurátor expozice

V.Bilický

 

Náhledy fotografií ze složky Expozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Petr - Klobouk dolu

Dnes jsem s dětmi navštívil toto muzeum. A vřele doporučuji všem!!!! Pan Bilický, který nás provázel na nás chrlil velice zajímavé poznatky. Opravdu smekáme a vážíme si velice Vaší práce dříve a i teď v muzeu. Přejí Vám pevné zdraví a plno energie nejen při správě jedinečného muzea.

Hynek Obroučka - Poděkování

Chtěl bych ještě jednou poděkovat za velmi zajímavý výklad při naší návštěvě 10.7.2016 a krásně udělanou expozici. Moc se mi líbí, že vaše informace jak při výkladu tak zde na webu jsou nezaujaté, nejsou tendenční a poplatné jakékoli době, to je v současné době velká vzácnost a moc si toho vážím. Přejí Vám pevné zdraví a spoustu energie nejen při správě muzea. P.S.: Doufám, že jednou Vaše vzpomínky a analýzy vyjdou knižně, nebo aspoň jako ucelená PDFka ;-) Myslím, že by to spoustu lidí zajímalo...

Vecka Olda - Poděkování

Dne 29.8.2015 jsem při svém cyklovýletu navštívil toto malé, ale pěkné muzeum. Výklad byl velice zajímavý, srozumitelný a pan průvodce mi ochotně odpovídal na mé laické dotazy.
Díky OV

Vladek Macoun - Poděkování za výklad

Děkuji panu Bilickému za odborný a hlavně srozumitelný výklad k expozici muzea. Dokud jsem nenavštívil toto muzeum, neměl jsem ani představu, v jakém stavu byl vojenský prostor Ralsko předán zpět sovětským vojskem. Jen těžko si dovedu představil množství práce spojené s asanací této ohromné plochy. Zároveň si však uvědomuji, kolik dosud nenalezené munice v okolních lesích ještě čeká k nalezení.
Ještě jednou mnohokrát děkuji a doporučuji k návštěvě.

Petr Mánek - Je to parádní expozice.

Navštívili jsme s klukama expozici v Kuřívodech a bylo to opravdu zajímavé. Děkujeme za odborné provedení celou výstavou mjr Bilickým. Ani ty dvě hodiny nám nestačili, pořád by bylo na co se ptát. Vřele doporučíme všem známým.

Pavel Novák - pochvala a doporučení

Moc děkuji panu Bilickému za fundovaný výklad, návštěvu rozhodně doporučuji. Dva milovníci vojenské historie jsme se ani chvilku nenudili a kdyby nám to nebylo hloupé, vydrželi bych se ptát další hodinu.
Pavel Novák,Praha

Martin Bareš - Jednoznačně doporučuji

Pan Bilický je fajn chlap a přesto, že jsem byl v ten moment jediným návštěvníkem věnoval se mi snad hodinu a půl. Výklad je velmi profesionální , ale zároveň laicky srozumitelný a plný příběhů lidí.
Doporučuji a panu Bileckému velmi děkuji.
Martin Bareš offroadsafari.cz

Milan Plch - Prosba

Pokud myslíte zpětnou vazbu a zlepšení služeb pak si prosím politickou propagandu řešte jinde a ne na stránkách věnovaných muzeu. Dost podstatně to snižuje jinak obrovský přínos vaší činnosti.

Levínský - návštěvník 18.8. 2013

při svém cyklovýletu jsem navštíl i toto minimuzeum. Byl jsem překvapen jednak množstvím artefaktů v tak malé stavbě, ale především velice fundovaným výkladem. Všem zájemcúm o vojenství doporučuji.

Jirka Brno - Dost dobrý!!!

Když mám čas, tak projíždím zemí a vlezu do každého muzea. Tady jsem za 29.- Kč dostal nejen odznak města Ralsko, ale můj vnuk dostal ještě lízátko místo vstupenky. Co mne překvapilo byl asi hodinový výklad o všem možném. Dost dobrý, jak říkají mladí.

 


Poslední fotografie





Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 6
Celkem: 612289
Měsíc: 6353
Den: 239